Wij zijn Cyource

Professionals in ondersteuning, experts in flexibiliteit

“Ervoor zorgen dat anderen zich bezig kunnen houden met de dingen waar ze goed in zijn”. Vanuit die gedachte zijn wij dag in dag uit bezig om de beste ondersteuners te vinden en in te zetten. Kantoor- en stafprofessionals die zaken mogelijk maken en zorgen dat jouw organisatie verder komt. Van management-assistenten, officemanagers en bestuursondersteuners tot communicatiemedewerkers, project- en verenigingsmanagers; wij weten wie je nodig hebt en hoe zij direct hun waarde kunnen toevoegen!

Voor wie?

Iedere organisatie is anders, maar goede ondersteuners zijn overal nodig. Je vindt onze mensen dan ook bij multinationals en MKB-bedrijven, bij (semi-) overheden en non-profits, maar ook bij professionele verenigingen en permanente samenwerkingsverbanden. Wij zijn thuis in elke sector!

Cyource Business – de beste kantoor- en stafprofessionals voor het bedrijfsleven
Cyource Public – de beste kantoor- en stafprofessionals voor overheden
Cyource Associations – de beste kantoor- en stafprofessionals voor verenigingen

Het geheel is meer….

Cyource is een initiatief van Ingrid Cantrijn. Ruim 21 jaar geleden richtte zij bureau Cantrijn op, een ondersteuningsbureau voor organisaties die bewust kiezen voor het flexibel uitbesteden van kantoor- en staftaken. Met Cyource geven we invulling aan de behoefte van opdrachtgevers om te beschikken over de beste kantoor- en stafprofessionals binnen hun eigen organisatie. De gebundelde expertise van Cantrijn en Cyource resulteert in de slimste ondersteuningsoplossingen en houdt jouw organisatie continu wendbaar. Je wilt toch niet anders?

Cyource is onderdeel van ICME Connected Companies. Andere Connected Companies zijn Cantrijn (verenigingsmanagement), cMember (united intelligence) en MeetandC (flexwerk-, vergader- en ontmoetingsfaciliteiten).

Cyource is onderdeel van ICME Connected Companies, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2015 gecertificeerd en lid van de ABU
Sluiten