Wij zijn Cyource

“Ervoor zorgen dat bestuurders en managers zich bezig kunnen houden met de dingen waar ze goed in zijn”. Vanuit die gedachte zijn wij dag in dag uit bezig om de beste ondersteuners in te zetten. Kantoor- en projectprofessionals die zaken mogelijk maken en zorgen dat jouw organisatie verder komt. Van managementassistenten en directiesecretaresses tot communicatiemedewerkers, project- en programma-assistenten; wij weten wie je nodig hebt en hoe zij direct hun waarde kunnen toevoegen!

Voor wie?

Iedere organisatie is anders, maar goede ondersteuners zijn overal nodig. Je vindt onze mensen dan ook in het bedrijfsleven, bij (semi-)overheden en non-profits, maar ook bij professionele verenigingen, samenwerkingsverbanden en projectorganisaties. Wij zijn thuis in elke sector!

Het geheel is meer….

Cyource is onderdeel van Cantrijn Groep. Sinds 1995 biedt Cantrijn efficiënte ondersteuningsoplossingen aan organisaties door het gericht combineren van dienstverlening, online hulpmiddelen en fysieke faciliteiten. Cantrijn-bedrijven zijn samen slimmer en bovenal samen slimmer met jouw organisatie! Meer informatie over Cantrijn vind je op www.cantrijn.nl.

Sluiten